Congo Brazzaville
Blijf op de hoogte en volg Gera
22 Oktober 2013 | Nederland, Naaldwijk
Komende zaterdag, 26 oktober, vertrek ik vroeg vanaf Brussel en vlieg via Frankfurt naar Pointe Noir.
Jammergenoeg lukte het niet in deze Congo-outreach om samen met Patricia te gaan en hebben we besloten om ieder apart ons steentje te gaan bijdragen.
Omdat jullie de afgelopen jaren, ieder op zijn of haar manier, heeft meegeleefd, wil ik dit keer ook weer proberen jullie op de hoogte te houden van het wel en wee aan boord en het mooie werk van Mercy Ships.
Tot mails!
Liefs, Gera
22 Oktober 2013 - 11:33
Bert En Nelleke Spijksma:
Een hele goeie reis en tijd toegewenst Gera. We bidden voor je.
liefs,
Bert & Nelleke -
22 Oktober 2013 - 11:42
José:
Wat fijn dat je weer kunt gaan! Wij wensen je een fijne tijd toe en een goede reis.
Groetjes uit Emmen!
22 Oktober 2013 - 12:37
Witzies:
Lieve Gera,
Spannend om weer op reis te gaan!!
We bidden dat je een voorspoedige reis mag hebben en
een heel fijne tijd in Congo!
Dikke knuffel van ons allen!! -
22 Oktober 2013 - 13:22
Arie En Willy:
Hey Gera, het is alweer zover. Laatste loodjes en dan op naar Congo. Geniet nog van de laatste zonnestralen hier en een goede voorbereiding voor de reis toegewenst.
Zonnige groetjes, Arie en Willy
22 Oktober 2013 - 16:14
Patricia:
Hey Maatje,
Het zal anders dan anders zijn maar ik weet zeker dat het je gaat lukken.
Geniet nog even thuis van alles en iedereen.
Ik ga in gedachten met je mee, bid voor je en ga je volgen.
Heel veel liefs van Patricia. -
22 Oktober 2013 - 16:36
Kees En Marjon:
Ha Gera,
Zo ..... dat wordt dan weer hard werken en een beetje genieten van de kinderen daar....
We wensen je een goede, veilige reis en Gods zegen voor jou en jouw thuisfront.
We volgen je....
Liefs Kees en Marjon -
22 Oktober 2013 - 18:48
Anthon:
Gera, wil je alle bekende Nederlanders en Gabriela de hartelijke groeten doen van mij?
Ik kijk weer uit naar jouw verhalen. -
22 Oktober 2013 - 19:30
Anja:
Hoi Gera dat wordt weer een bijzondere week in je leven. Goede reis en veel werkplezier in Congo lieve groetjes Anja -
22 Oktober 2013 - 20:47
Ina:
Lieve Gera, we wensen je een hele mooie en gezegende tijd toe!
We zijn met onze gedachten bij je! Een goede reis toegewenst! Hartelijke groetjes, Jan en Ina. -
22 Oktober 2013 - 21:43
Karin:
Hoi Gera, we willen jou met z'n allen alvast een goede reis toewensen en natuurlijk heel veel succes toewensen met alle operaties en ingrepen. Houd je taai in Congo! We gaan je weer volgen...
Dikke zoenen en de groeten van Ed, Karin, Eddy en Wendy -
23 Oktober 2013 - 09:34
Carla:
Dapper en fijn dat je weer gaat! Groetjes, Carla -
23 Oktober 2013 - 16:42
Wilma:
Hallo Gera, ik kreeg van Mieke doorgestuurd dat jij weer op reis gaat, met het hospitaalschip Mercy Ship ! Wat fijn dat je dat mag en kan doen ! Veel succes en dat je maar veel kinderen/mensen mag helpen. Gods liefdevolle nabijheid toegewenst ! groet van Wilma. -
23 Oktober 2013 - 19:50
Corrie En Willem:
Hallo Gera, mooi dat je weer gaat, we wensen je een goede tijd toe, veel liefs x -
23 Oktober 2013 - 20:18
Ria:
Hoi Gera,
Geniet nog van de dagen thuis
Ik kijk uit naar je verhalen
Een heel goede tijd daar op alle fronten. -
25 Oktober 2013 - 02:56
Mieke Borst:
Hoi Gera,
Bij deze wens ik je een goede reis toe en een hele fijne tijd op de Africa Mercy!
Mieke Borst -
25 Oktober 2013 - 10:07
ToosKauffman:
Lieve Gera ,Een hele goede reis voor jou en we weten jij gaat
weer prachtig werk verrichten wij blijven je volgen
veel liefs van ons .Henk en TOOS. -
27 Oktober 2013 - 12:10
Saskia:
Hey Gera, wat mooi dat je opnieuw kan gaan! Ik hoop dat je inmiddels veilig bent aangekomen en een mooie tijd tegemoed zal gaan. Hart groet ook aan het thuisfront liefs Saskia -
27 Oktober 2013 - 22:17
Eefje:
Lieve Geertje,
Heel veel succes weer op het schip. Je zult vast al wel een paar bekende gezichten hebben gezien.
Hopelijk heb je snel je draai gevonden en kun je weer meewerken in een fijn o.k.-team. We kijken uit naar je foto's en verhalen.
Veel liefs toegewenst!
x Eefje. -
02 November 2013 - 15:26
Joke:
Hallo Gera,
Wat een voorrecht dat je mee mag werken aan zo iets moois. Ik wens je een heel goede tijd in Congo.
Liefs, Joke